PŘÍPRAVY VRCHOLÍ aneb Češi v Německu na ekvádorské ambasádě

S posledním týdnem v České republice naše přípravy na cestu vrcholí, a proto nastala chvíle, abychom se ohlédli za vším, co jsme podstoupili, abychom do Ekvádoru mohli vyjet.  

Počátkem našich příprav bylo zkontaktování se s koordinátorem, p.Pavlem Budským, který by bezkonkurečně vyhrál cenu v (bohužel neexistující) soutěži "Nejlepší koordinátor zahraniční praxe".  Dále jsme poctivě chodili na hodiny španělštiny, nechali se očkovat (pozn. očkování proti žluté zimnici je povinně), absolvovali zátěžový výcvik, nechali se pojistit, a hlavně - vyřídili si vízum.

Abychom mohli pobývat v Ekvádoru, museli jsme si vyřídit vízum, k jehož získání je vytvořeno 14 fází. Ke každé fázi nás napadl alespoň jeden nehezký výraz. Proto jsme se rozhodli, že vytvoříme dokument "Jak získat vízum do Ekvádoru" s cílem zredukovat počet nadávek, stavu naštvání a agrese. 

Jedním z nových úkolů k obdržení víza bylo navštívit ekvádorskou ambasádu v Berlíně (v ČR tato ambasáda není). Sobovi (předchozí dobrovolníci) byli o tento výlet "ochuzeni". A tak jsme 11 hodin cestovali, abychom patnáct minut počkali, až nám dají vízum. A dalších patnáct minut jsme věnovali nachystaným rekvizitám pro focení selfíček. (viz foto) 

A tak jsme připraveni vyjet na naši zahraniční praxi do Ekvádoru! Na fotce níže jsou naši spolužáky a mapa, kde najdete destinace, které letos budou místem zahraničních praxí naší skupiny. Moc všechny zdravíme!

                                                   

Autor: Kateřina