Čtvrtým měsícem v Ekvádoru

Čtvrtý měsíc našeho života v Ekvádoru před týdnem již začal a nám se tady natolik zalíbilo, že těžko věříme tomu, že už za dva měsíce pojedeme domů. 

Během celého týdne probíhala příprava na velkou fiestu, kde jsme oslavovali Den matek. Každý den probíhaly zkoušky divadla, taneční zkoušky a také jsme cvičili písničky s mou skupinkou kytaristů. A nastal čtvrtek, den fiesty. Přišlo přes tři sta lidí, samozřejmě nechyběla televize. A začal program, který se, až na pár nepodstatných drobností, povedl. Společně se Standou jsme dali dohromady jednu českou písničku, Standa zpíval, já ho doprovázela na kytaru. No a pak nám seňora z televize oznámila, že se v sobotu dostaneme do vysílání. Tak teď už nás bude zaručeně zdravit celé město... :-D 

Zde přidávám odkaz na tanec, který na fiestě předvedla naše mládež, super výkon!             www.facebook.com/148705492192433/videos/vb.148705492192433/189895258073456/?type=2&theater

V pátek se nadace zavřela, protože všichni museli po takové akci odpočívat. No a v tento den nás také překvapil šťastný návrat naší spolu dobrovolnice z Polska, která se vrátila z Peru. Ale v neděli už zase vyrazila na výlet, tak jsme se zatím o Peru moc nedozvěděli. Snad jen to, že se ta všude prodávají lístky koky, jí se tam taky každý den rýže, je to tam celkově nebezpečnější a Peruánci jsou vlezlejší než Ekvádorci. 

Víkend jsme využili k odpočinku, protože tento víkend se konečně chystáme do hlavního města, kterým je Quito (čtěte Kito). Dnešní článek je tedy kratší, protože se nic moc jiného zajímavého nestalo. Ovšem příští týden bude o čem psát, protože tenhle týden končíme se stavbou v nadaci a podíváme se do jednoho z nejkrásnějších ekvádorských měst. No a příští týden čekáme vzácnou návštěvu, nechte se překvapit, o koho jde. :-) Hasta la vista, amigos!